Jump to content


RarePalmSeeds

Photo

videos


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 philinsydney

philinsydney

    Rank: TRUNKING

  • FORUM MEMBER
  • 705 posts
  • Location:Sydney southern suburbs, NSW

Posted 30 July 2011 - 04:28 AM

Is it possible to upload videos or parts of them (from a video camera) of scenery such as waterfalls?
  • 0
Philip Wright
Sydney southern suburbs
Frost-free within 20 km of coast

PalmTalk Advertising

#2 BS Man about Palms

BS Man about Palms

    This TVR is trapped in my garage by PALMS!

  • IPS MEMBER
  • 16,557 posts
  • Gender:Male
  • Location:Oceanside, CA.

Posted 30 July 2011 - 07:04 AM

i think they would have to be very small..
probably better to post on you tube or the like then link it..
  • 0
Zone 10a at best after 2007 AND 2013, on SW facing hill, 1 1/2 miles from coast in Oceanside, CA. 30-98 degrees, and 45-80deg. about 95% of the time.

"The great workman of nature is time."
"Genius is nothing but a great aptitude for patience."
-George-Louis Leclerc de Buffon-

#3 PALM MOD

PALM MOD

    Moderator

  • Administrator
  • 2,693 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hawaii - Big Island

Posted 30 July 2011 - 01:13 PM

i think they would have to be very small..
probably better to post on you tube or the like then link it..

Yes, better to use a You Tube like service, and then use the "Insert media" icon when posting.
  • 0
Thanks to those of you who help make this a fun and friendly forum.

#4 Moose

Moose

    Rank: SETTING SEED

  • IPS MEMBER
  • 4,984 posts
  • Gender:Male
  • Location:Coral Gables, FL

Posted 12 December 2011 - 07:52 AM

i think they would have to be very small..
probably better to post on you tube or the like then link it..


Bill - should I You Tube some of you? :bemused: :interesting: :floor:
  • 0
Coral Gables, FL 8 miles North of Fairchild USDA Zone 10B

#5 Succulentum

Succulentum

    Rank: JUVENILE

  • IPS MEMBER
  • 255 posts
  • Gender:Male
  • Location:France

Posted 22 January 2012 - 03:06 PM


  • 0
Jean-bernard
crazy sower
city : Nantes, France,

#6 monkeyranch

monkeyranch

    Rank: JUVENILE

  • IPS MEMBER
  • 290 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sierra Nevada foothills (Rough and Ready, CA)

Posted 21 June 2013 - 02:34 PM

Having some trouble embedding youtube videos.  I take it the "insert media" icon Dean is referring to now labelled "Special BBCode"?  I'm able to copy the code into the URL box and it appears in the "editor box".  Problem is when I "preview post" it is again in the "editor box" but not displayed in the "preview box".  It also does not appear in the finished post is when it is finally submitted.  Any help would be appreciated.  Thank you.


  • 0

#7 PALM MOD

PALM MOD

    Moderator

  • Administrator
  • 2,693 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hawaii - Big Island

Posted 21 June 2013 - 05:05 PM

Having some trouble embedding youtube videos.  I take it the "insert media" icon Dean is referring to now labelled "Special BBCode"?  I'm able to copy the code into the URL box and it appears in the "editor box".  Problem is when I "preview post" it is again in the "editor box" but not displayed in the "preview box".  It also does not appear in the finished post is when it is finally submitted.  Any help would be appreciated.  Thank you.

Please be more specific. Are you using the Media option under Special BB Code? if so, what are you entering in the Dimensions Box and the Media URL box? You should be copying the link, not the embed code. And what service are you using - YouTube, Vimeo???


  • 0
Thanks to those of you who help make this a fun and friendly forum.

#8 monkeyranch

monkeyranch

    Rank: JUVENILE

  • IPS MEMBER
  • 290 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sierra Nevada foothills (Rough and Ready, CA)

Posted 21 June 2013 - 06:06 PM

Yes, I'm using the Media option under Special BB Code.  Is there another way?  It's a Youtube video.  Nothing in the Dimensions Box( says for Flash only), and pasting the embed code into URL box.  I think you answered it, as I've been pasting the embed code and not the link.  Is this correct?


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users